STRALEND & STIJLVOL verwendagen
3 dagen, voor vrouwen met pit en humor die mooi, energiek en gelukkig willen zijn.

Kan jij meer energie, uitstraling en zelfvertrouwen gebruiken?

Klaproos

Vrouwen hebben vaak een vreemd beeld van zichzelf, kleden zich niet goed en hebben te weinig zelfvertrouwen, terwijl ze toch een heleboel talenten en bijzondere eigenschappen hebben. Ze weten niet goed wat hun sterke kanten zijn. Ze zijn niet trots op zichzelf. Ze vinden zichzelf saai en niet de moeite waard. Ze kennen hun grenzen niet, en kunnen geen nee zeggen. En ze zijn vaak zo moe!

 

Wees een stralende, stijlvolle vrouw, een vrouw met gratie en lef! Kom naar de STRALEND & STIJLVOL verwendagen!

Je ontdekt je eigen persoonlijke stijl. En dat gaat over het innerlijk en over het uiterlijk. De retreat gaat over het ontdekken van al je fantastische kanten. Je komt te weten wie je bent, zodat je veel meer zelfvertrouwen krijgt, trots bent op jezelf en dat ook graag wilt laten zien. En je krijgt ook echt persoonlijk advies over welke kleuren je goed staan, welke make-up prachtig voor jou is, welk soort kleren jouw figuur het beste uit laat komen: hele praktische dingen.   Als je wilt, word je haar geknipt en gekleurd voor een nieuwe look!

Dit zegt Marianne, deelneemster in januari 2008:

"Het was erg fijn, gezellig, leerzaam, vrolijk, verdrietig, opbeurend, meelevend, liefdevol, spiegelend, ontspannend, ik had het niet willen missen en ik zal er nog heel veel met een warm gevoel aan terugdenken!"

Wat zijn verwendagen?

Een aantal dagen, waarin je met een groepje vrouwen zoals jij bij elkaar komt, weg van je dagelijkse leven, om nieuwe dingen te leren en te ervaren, bij te tanken, weer energie op te doen. En natuurlijk lekker met elkaar praten en lachen!

De STRALEND & STIJLVOL verwendagen

Je bent drie dagen bij elkaar met een groepje van 12 vrouwen net als jij. We logeren in een heel gezellig hotel. Je kunt lekker wandelen in de natuur eromheen. Je hebt een fijne kamer, met z'n tween als je met je zus of vriendin komt, of alleen als je dat liever hebt. En je krijgt er heerlijk te eten. Kortom, je wordt verwend!

Wat kan je van de STRALEND EN STIJLVOL verwendagen verwachten?

Goed in je vel
 • Je hebt meer zelfvertrouwen en voelt je zelfverzekerd
 • Je hebt inzicht in jouw persoonlijke stijl en weet wat jou uitstraling geeft
 • Je hebt weer veel energie
 • Je weet hoe je heel goed voor jezelf wilt zorgen
 • Je weet wat de sterke kanten van jouw persoonlijkheid zijn, wat er zo leuk aan jou is: je bent trots op jezelf
 • Je kent je eigen grenzen en kan 'nee' zeggen
 • Je dromen voor jezelf zijn weer helder
 • Je weet welke kleuren voor jou het mooist zijn om te dragen in je kleding
 • Je kent jouw lichaamstype en weet wat voor kleding jouw figuur het beste uit laat komen
 • Je leert van de visagiste welke make-up jou het beste staat, en ook om het zelf thuis te kunnen doen.
 • Je weet welk kapsel en haarkleur voor jou het mooist zijn, in persoonlijk advies van een kapster. En als je wilt, word je haar echt geknipt en gekleurd voor een nieuwe look.
 • Je komt tot rust; je bent er even helemaal uit
 • Je eet heerlijk in een gezellig hotel en kan wandelen in de prachtige omgeving
 • Je hebt fijne gesprekken met een groep vrouwen net als jij

Je gaat stralend, stijlvol en zelfverzekerd weer naar huis!

Na de verwendagen weet je waar je kracht zit. Je staat met beide benen stevig op de grond. Je laat je niet gauw omver blazen. En de verwendagen zijn nog maar het begin. Je krijgt veel inzichten mee, en dat blijft doorwerken. Je zult steeds meer vertrouwen krijgen, steeds meer jezelf kunnen zijn in allerlei relaties, steeds meer er prachtig uitzien en een fantastische uitstraling hebben! Wat je meeneemt van de verwendagen, daar heb je heel lang plezier van, straks maar ook nog lange tijd daarna!

 

DE VERWENDAGEN IN JANUARI WAREN FANTASTISCH!

De verwendagen in januari werden gehouden in hotel De Wipselberg in Beekbergen.

Het waren fantastische dagen; de deelneemsters waren heel enthousiast. Ze vonden de afwisseling tussen workshops over innerlijk en uiterlijk erg fijn, en ze zijn innerlijk veel sterker geworden door inzichten in zichzelf. Door de workshops en door gesprekken met elkaar. En ze vonden het heerlijk drie dagen helemaal weg te zijn, echt de tijd voor jezelf nemen.

 

Dit zegt Francoise, deelneemster in januari 2008:

"Een broodnodige APK die zeker herhaald moet worden in deze setting. Allemaal top-vrouwen! Het is bijna niet te geloven dat we elkaar nog maar zo kort kennen. Ik denk niet dat zoiets zo snel zou kunnen groeien onder mannen. Echt van begin tot eind heel bijzonder."

 

Voor welke vrouwen, waar en wanneer?

VOOR VROUWEN VANAF 30 JAAR, MET PIT EN HUMOR

 

Nieuwe data voor verwendagen worden binnenkort bekendgemaakt!

 

Abonneer je op mijn nieuwsbrief, daarin lees je iedere maand over nieuwe verwendagen die georganiseerd worden.

Je kunt ook altijd verwendagen op andere dagen boeken voor een groep die je zelf samenstelt, b.v. vriendinnen of familie. Dan staan de dagen helemaal in het teken van jouw groep. En als je deze dagen met een groep collega's wilt doen, kijk dan onder de knop "Krachttraining voor professionele vrouwen".

Als je belt of mailt, kunnen we jouw wensen en de vele mogelijkheden bespreken.

Waar?

De verwendagen worden gehouden in sfeervolle hotels, waar je even helemaal weg bent. Als je zelf een groep bij elkaar brengt, kan dat overal in Nederland zijn.

 

Golden Tulip hotel De Wipselberg

Hotel De Wipselberg in Beekbergen, een prachtig hotel in de Gelderse bossen, met binnenzwembad en sauna! www.goldentulipdewipselberg.nl

Nog even een waarschuwing: het hotel ligt in een heuvelachtige omgeving en bestaat uit losse gebouwen. Je gaat van het ene naar het andere gebouw met trappen. Als je slecht ter been bent kan dat een probleem zijn, want er zijn geen liften.

 

Wat krijg je allemaal voor jouw investering?

Wellness Verwendagen helemaal voor jou!

 • 5 workshops over o.a. persoonlijke groei, kleding, haar en make-up, met veel persoonlijke tips, en een nieuw kapsel
 • verblijf in een heerlijk hotel
 • 2 overnachtingen
 • geen extra toeslag voor een eenpersoonskamer
 • alle maaltijden
 • koffie en thee tijdens de workshops
 • in hotel de Wipselberg: gebruik van het binnenzwembad in het hotel en 1x gebruik van de sauna

Dit zegt Caroline, deelneemster in januari 2008:

"Intens, open, heel erg bijzonder. 'Once in a lifetime' gevoel."

 

Wat is jouw investering voor deze heerlijke dagen?

Hoeveel zou je willen geven voor een goed gevoel over jezelf? Meer zelfvertrouwen? Een mooier uiterlijk? Daar is bijna geen prijskaartje aan te hangen.

Dit zegt Ursula, deelneemster in januari 2008:

"Het voelde als een APK; zeer waardevol moment om stil te staan bij wat je doet en hoe je handelt, om vervolgens te kunnen bepalen hoe je verder wilt. Zelf zal je nooit drie dagen voor zelfreflectie plannen en op deze manier (aandacht voor innerlijk en uiterlijk) is het nog afwisselend en gezelllig ook."

Voor deze verwebdagen waar je dat allemaal van kunt verwachten en nog meer, betaal je € 595,-.

 

JE KUNT MET KORTING NAAR DE STRALEND EN STIJLVOL VERWENDAGEN!

De snelle beslissers (en dat kunnen wij vrouwen goed) krijgen korting: € 70 op de totaalprijs als je uiterlijk 4 weken voor de start van de verwendagen boekt en de aanbetaling van 25% overmaakt.

Als je met z'n tweeën tegelijk boekt, krijg je € 30 korting! Je betaalt geen € 595 maar € 565 per persoon!

Kom gezellig met je zus, een vriendin of een collega!

Als je met z'n tweeën tegelijk uiterlijk 4 weken voor de start van de verwendagen boekt, is dat dus € 100 korting! Je betaalt geen € 595 maar € 495 per persoon!

De investering is inclusief alle workshops tijdens de dagen, overnachtingen, alle maaltijden en koffie/thee (in de Wipselberg gebruik van binnenzwembad en sauna). Je betaalt in die drie dagen alleen je eigen drankjes.

Het maakt niet uit of je alleen komt en een eenpersoonskamer wilt, of dat je met z'n tweeën op een kamer wilt slapen: de prijs per persoon blijft hetzelfde.

Die prijs is niet veel als je ziet hoeveel korte wellness-vakanties kosten: daar ben je meestal veel meer dan 1500 euro voor kwijt. En als je mooie laarzen en een sjieke winterjas koopt, heb je ook al gauw 500 euro uitgegeven.

Liefste Leven verwendagen, daar heb je nu oneindig veel plezier van, en nog vele jaren hierna. Je bent het waard, echt waar!

Ik geef je de garantie dat je na deze verwendagen stralend en stijlvol naar huis gaat !!

Ik weet zo zeker dat je je fantastisch voelt na deze verwendagen dat ik je garantie geef!! Mocht je toch niet tevreden zijn na de verwendagen, dan betaal je alleen de verblijfkosten in het hotel.

Reserveer nu een plek voor jou!

Wellness is helemaal hot op dit moment. Het is heel gewoon voor vrouwen om geld te besteden aan een schoonheidsspecialiste of een dag naar de sauna. Deze verwendagen gaan verder dan alleen maar lichamelijke wellness. Daarom zullen er veel vrouwen reageren. Wacht dus niet te lang, anders is jouw plekje bezet. En ik wil je heel graag verwelkomen!

Aparte verwendagen voor een bedrijf

Lijken je deze dagen heerlijk met een groep collega's van het werk, alleen voor jouw groep? Bel me dan, want deze dagen kunnen ook speciaal voor jouw bedrijf georganiseerd worden, aangepast aan jullie wensen. Kijk onder de knop Krachttraining voor Professionele Vrouwen.

 

De verwendagen worden geleid door Joke Botman, life coach en image consultant, van Liefste Leven Coaching

Joke Botman Wie ben ik? Ik ben jullie 'cheerleader' en coach tijdens de verwendagen. Ik geef de meeste workshops tijdens de dagen; alleen haar en make-up, daar komt de kapster/ visagiste voor. Jullie en ik gaan samen op zoek naar inzichten, antwoorden op jullie vragen, inspiratie, energie, kracht, dromen, schoonheid en uitstraling.


Liefste Leven is mijn bedrijf. Ik coach mensen in persoonlijke sessies, en geef workshops. En ik heb in het verleden veel geworsteld met wie ik was. Al dat zoeken, dat was naar. En ik had echt geen kaas gegeten van mezelf leuk aankleden, want ik had weinig zelfvertrouwen. Dat is niet meer het geval, ik zit heerlijk in m'n vel en barst van de positieve energie. Ik wil vrouwen krachtiger te maken, door ze inzichten te geven in hun innerlijk en door ze goede adviezen te geven over hun uiterlijk. Deze verwendagen zijn mijn droom, en ik vind het heerlijk om met jou op ontdekkingsreis te gaan.

Weet je het nog niet helemaal? Twijfel je nog?

Je kunt me altijd, vrijblijvend, bellen (055-3661273) of mailen (joke@liefsteleven.nl). Ik zal dan meer vertellen over de dagen en je kunt alle vragen stellen die je wilt. En je kunt kennismaken met mij, en ik met jou.

bloemen Tot ziens bij de volgende verwendagen!
Het is fantastisch, echt waar!

Joke Botman life coach en image consultant Liefste Leven

P.S. Ik verheug me er heel erg op je te ontmoeten! Als je nog vragen hebt, kan je me altijd bellen (055-3661273) of mailen (joke@liefsteleven.nl)

Nog wat informatie: Betaling: een aanbetaling van 25% bij inschrijving; het resterende bedrag dient uiterlijk 4 weken voor de start van de verwendagen bij Liefste Leven binnen te zijn. De prijs is inclusief BTW. Annulering door Liefste Leven: de verwendagen vinden plaats bij een minimum van 6 deelneemsters. Bij minder dan 6 deelneemsters worden de verwendagen geannuleerd. In dat geval worden de betalingen in zijn geheel teruggestort. Annulering door een deelneemster: Bij annulering 4 weken voor de start van de verwendagen wordt de aanbetaling van 25% over de totaalsom in rekening gebracht. Bij annulering later dan 4 weken voor de start van de verwendagen wordt 50% van de totaalsom in rekening gebracht.