DIT HEEFT DE UITSTRALINGSCOACH TE BIEDEN:

 

GRATIS INSPIRATIE

 

Kijk bij inspiratie-cadeautjes voor de leuke nieuwsbrief, het gratis e-boek "Zeven Oppeppers voor je Energie en Uitstraling" en veel artikelen over persoonlijke groei.

 

CURSUSSEN

 

De cursus JE EIGEN STIJL IN TIEN MAILS is een schriftelijke cursus, en je kunt het ieder moment beginnen. Je leert je eigen stijl te ontdekken in denken, gedrag en uiterlijk, en in praktijk te brengen. Je krijgt iedere les feedback van mij, en een coachingsessie aan het eind. Kijk bij cursussen en workshops.

Of doe de cursus POWER IN STIJL. Dat is in een groepje, zodat je meer steun aan elkaar hebt. Met een gezamenlijke dag en vier telefonische bijeenkomsten vind je je eigen kracht weer terug. Kijk bij cursussen en workshops

 

VERWENDAGEN

 

De STRALEND EN STIJLVOL verwendagen. We gaan bezig met innerlijk en uiterlijk. Innerlijk, door inzichten te krijgen in jezelf, en meer zelfvertrouwen en trots op te bouwen. Uiterlijk, door persoonlijke adviezen over kleurtype, welke kleding jou het beste staat, en hoe je je het mooist kunt opmaken. En je bent drie dagen even helemaal weg, in het gezelschap van een kleine groep leuke vrouwen. Je gaat stralend en stijlvol weer naar huis. Meer informatie vind je hier

 

WORKSHOPS EN LEZINGEN

 

  • Law of Attraction en The Secret (halve of hele dag)
  • Baas zijn over je eigen energie (halve dag)
  • Je Eigen Stijl (hele dag)

Kijk bij cursussen en workshops voor meer informatie.

 

DAGEN VOOR BEDRIJVEN EN GROEPEN

 

De Uitstralingscoach organiseert een gezellige en leerzame dag over innerlijk, uiterlijk en lifestyle, in bedrijven of voor groepen.

KRACHTTRAINING VOOR PROFESSIONELE VROUWEN zijn dagen speciaal voor een groep vrouwelijke collega's, om krachtiger als individu in de organisatie te staan, en zo een positieve bijdrage te geven aan de samenwerking in het bedrijf. Kijk bij deze link.

Neem contact met me op om de vele mogelijkheden te bespreken.

 

PERSOONLIJKE COACHING

 

Je kunt natuurlijk ook een persoonlijk coaching traject doen, een ontdekkingsreis naar jezelf. Helemaal naar jouw wensen opgezet. Doe eerst een gratis proefsessie met me om te zien of we klikken. Kijk verder bij persoonlijke coaching.

 

- - -> Terug naar boven <- - -